5/6-daagse autoreis Krakau

Krakau ligt op 1200 km rijden vanaf Utrecht en is binnen één dag te bereiken. Wij adviseren u echter om een overnachtingshotel te nemen net over de Duits- Poolse grens. Zo komt u de volgende dag uitgerust op uw bestemming aan.

Op weg naar uw eerste overnachting in Krakau, komt u langs Auschwitz/Oswiecim. Indien u van plan bent dit voormalig concentratiekamp te bezoeken, zou u dat heel goed deze eerste dag kunnen inplannen.

De volgende dag brengt u in Krakau door.  De Oude Stad rondom het Marktplein , het koninklijk kasteel Wawel met de Kathedraal , de schilderachtige barbacane met de Florian Poort en de joodse wijk mogen aan uw wandeling niet ontbreken.

Kijk hier naar meer mogelijkheden

Op dag 4 kunt u de nabij gelegen zoutmijnen gaan bezoeken of het Pieniny Nationaal Park ( ca. 100 km vanaf Karkau). In de bergen kunt u bijvoorbeeld een vlottocht op de rivier de Dunajec  maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het prachtige Krakau verder te gaan bezichtigen. Deze levendige, bruisende stad gaat niet gauw vervelen.

Op de terugreis  stellen wij een overnachting voor in de stad Wroclaw, de hoofdstad van provincie Neder Silesië. Wilt u liever in een stuk terug naar huis doorrijden, dan kan dat uiteraard ook. 

Voor deze autoreis  bieden wij u accommodaties in 3 verschillende  prijsklassen

 

Meer hotels in Krakau